Rustic Jardi
ESP

Nosaltres

Rustic Jardí, té com a objectiu cobrir les necessitats en tot el relacionat amb els serveis de construcció i manteniment de jardins, treballs amb fusta tractada, moviment de terra, disposem de maquinària pròpia, consulteu l'àmplia gamma de serveis que poden trobar a la nostra web .


Rustic Jardí, situada a la comarca d'Osona, ofereix sempre un tracte personalitzat i proper al nostre client, permetent poder assessorar i aconseguir qualsevol tipus de projecte o sol·licitud de forma satisfactòria i amb acabats de qualitat.


Els nostres clients i la llarga trajectòria de Rustic Jardí és el que ens impulsa a mantenir sempre un sistema de treball organitzat, amb professionals especialitzats i sempre estant actualitzats en els avenços i la tecnologia adequada als nostres temps.


No dubtin en contactar amb nosaltres per a qualsevol dubte o consulta us atendrem amb gust a info@rusticjardi.net


Rustic Jardi
  • Rustic Jardi - Nosotros

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament de la pàgina web, i si ens dóna el seu consentiment,
també farem servir galetes per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.